Kokkamine

 Ma olen vahel mõelnud, et mulle ei meeldi mõnda asja teha. Kui ma natuke rohkem mõtlen, siis tuleb see nimekiri väheke pikem. Samas olen ma kindel, et kõigil teistel on samamoodi.


 Üks asi, mida mulle ei meeldi teha on süüa.  Ma ei pea ennast heaks kokaks. Samas süüa kõlbab ja keegi pole mürgitust ka saanud. Oma pere on minu toitudega harjunud. Ega neil eriti valikut ei ole.

Selle peale tuli mul eelmine kevad meelde. See aeg, kui kõik kohad olid kinni. Ma pole kindel kumb laps toidu peale nina kirtsutas. Igatahes sai talle selle peale öeldud, et võta raha ja mine restorani. Juhul, kui leiad mõne, mis on lahti. 😁😁😁😁😁😁😁. Totaalne õelus lapsevanema poolt. Hiljem sai seda mitu korda veel öeldud.

 Minu jaoks on kohustus iga päev ja seda veel mitu korda süüa teha. Kui ma küsin, mida keegi süüa tahab saan selliseid vastuseid. Ah tee midagi, vahet pole, makaronid/spagetid hakklihaga jne. Mõnda nende poolt nimetatud varianti olen kokaraamatust otsinud, aga seal pole vastavat retsepti. Tee, siis sellistele midagi.

 Mõni päev on mul lihtsalt pea tühi ja ei tea mida teha. Ei ole ju raske öelda neil mida nad sooviks. Samas vahel on mul ideid nii palju, et mitu nädalat pole probleemi.

 Kooliajal on lapsed korduvalt öelnud, et mul hea elu. Päev läbi vedelen diivanil koos telefoni ja telekaga. Jah, tuleb ka seda ette. Ma isegi ei eita. Kuid samas pean ma aega planeerima, et kõik saaks valmis selleks ajaks, kui nad tulevad.

 Olgem ausad söögi tegemine võtab päris palju aega. Alates ettevalmistusest, kuni koristamiseni. Mõni päev läheb pool päev köögis ära. Eriti nõme on see, kui näed vaeva ja, siis neile ei meeldi. Gregor kunagi ütles, et ta sööb ära, kuna ema nägi vaeva. 

 Üldse võiks/peaks nad ise vaatama, kuidas söönuks saavad.🤣🤣🤣🤣 Lapsed võiks helbeid-piimaga koguaeg süüa. Samas saavad nad natuke keerulisemate toitudega ka hakkama. Gregor vaatas tik-toki videot ja tegi selle järgi makarone ahjus. Pannkooke, peekonit ja muna teevad nad ammu. Ainuke nõrk koht on neil koristamine. Ma püüan neid õpetada, aga kuidagi ei taha nad õppida. Lootus sureb viimasena.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.