Bassein

 Suve üheks osaks on alati olnud ujumas käimine. Siia kolides möödusid kõik suve õhtupoolikud basseinis. Välja arvatud mõned üksikud päevad, kui me polnud kodus või keegi oli näiteks haige.


Eelmine aasta seoses viirusega muutus kõik. Basseinid olid lahti, kuid seal sai käia teatud ajal. St varem tuli öelda, millisel kellaajal sulle sobib. Ja seda aega muuta ei saanud. Samuti ei tohtinud eelmine aasta vette hüpata, pead märjaks teha jne. Seega me eelmine aasta loobusime sinna minemisest.


Sellel aastal piiranguid ei ole. Suve alguses sai basseinist räägitud, aga keegi ei olnud sellest huvitatud. Ma ei hakanud peale ka käima, et ma vahel läheks. Sisimas oli tegelikult heameel. Meie küla basseinis käib suurem osa külast. Mis tähendab seda, et kõik tunnevad kõiki. Teatud osa inimesi peab alati vajalikuks teisi arvustada. Teiste kehakaal, voldikesed on see, mis alati ette jäävad. Üldiselt mind see häirib. Ja ma tean isegi, et pekki ripub ja kaalu võiks vähem olla. Kuid palju rohkem häirib see, et kritiseerijad on ise tugevalt ülekaalus ja veel rohkemate pekkidega. Sellepärast on mul heameel, et ma seal ka see aasta ei käi.

Marlen käib vahel sõbrannadega kõrval linna basseinis. Ma olen ka mõelnud sinna minna. Eelmise kuumalaine ajal pidime minema, aga Gregor oli karantiinis ja seega ei saanud minna.

See nädal on ca 40 kraadi sooja olnud. Ja nii me üks päev sinna läksime. Pileti hind on seal poole odavam, kui meil. Lisaks sellele mitte ühtegi tuttavat nägu, super. Ja mis oli veel huvitav. Seal tundsin ma ennast täitsa kõhnana. Samas oli seal palju marokolasi ja need ei oska absoluutselt käituda. Näiteks „mängisid“ nad basseinis üksteise uputamist. Vetel päästja keelas neid, aga nad ei teinud välja. Lõpuks vetel päästja palus neil lahkuda või on ta sunnitud politsei kutsuma. Ära nad ei läinud ja nii politsei tuli. Neil keelati vette minna. Vot sellised lood.

Selles suhtes meie külas on rahulikumad. Siin käivad normaalsemad inimesed. Pühapäeval lähme mere äärde ja peale seda saab kuumalaine selleks korraks läbi. Järgmine nädal tuleb ca 33 kraadi.  


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.