Pcr test

Eelmised korrad on Gregor pcr testi teinud koolis. Ja seal on kõik kiirelt ja sujuvalt läinud. Polikliinikus käisime esimest korda tegemas.

Täna st reede hommikul läksime Gregoriga pcr testi tegema. Kuna ma täpselt ei teadnud, kus kohas saab teha läksime natuke varem. Me lähme alati varem, kuna meile ei meeldi hilineda. Igatahes polikliiniku juurde jõudes näitas silt, kuhu tuleb minna. Silt oli väikeste tähtedega ja kohe silma ei jäänud. Ütlesin, et meil on aeg pcr testiks ja meid saadeti kõrval olevasse saali. 

Seal oli päris palju inimesi ja nii me kõige kaugemale läksime. Mina oma blondiajuga eeldasin, et Gregor kutsutakse tema ajal õigesse ruumi. Vale vastus. Mingi hetk said teised ka aru, et elav järjekord. Nii hakkasid kõik k.a meie mõtlema peale keda tulime. Analüüsi tegi üks meditsiiniõde. Peale igat inimest läks ta teiselpool olevasse kabinetti ja tõi uue testipurgi. Miks ei oleks võinud neid kohe rohkem võtta ei oska öelda. Teiselpool kabinetis võeti samal ajal vereanalüüse. Nii me kõik ootasime ühes ruumis. 

Seal olid mõned inimesed, kes köhisid ja seda väga hullusti. Me Gregoriga jõudsime järeldusele, kui meil enne midagi viga ei olnud, siis nüüd on kindlasti. Minu meelest on täiesti vastutustundetu lasta inimestel ühes ruumis oodata. Teste peaks tegema kuskil mujal. Väljas maja ees on merekonteinerid (mida seal tehakse ma ei tea). Igatahes võiks proove anda seal. Inimesed saaks väljas järjekorras seista. Kõikide jaoks oleks turvalisem. 

Samuti jäi mulle arusaamatuks, miks pannakse kellaaeg, kui sellest kinni ei peeta. Seda enam, et tegemist oli lapsega. Lõpuks sai proov antud ja meid suunati järgmisse kabinetti. Saime jälle järjekorras oodata. Seal küsiti üle, kas sümptomitega või kontaktne, millised tunnused, kellega koos elada, millal kontakt oli jne. Kusjuures eile ma rääkisin neile kõike seda. Kogu info pandi kirja ja räägiti, mis edasi saab. Kui test on negatiivne või 10 päeva peale kontakti välja minna. Positiivse korral 10 päeva veel karantiinis ja ülejäänud pere samuti.

Koju jõudes mul pea valutas ja halb oli. Mõõtsin vererõhku 116/70, pulss 98. 

 Eks me nüüd ootame tulemust, mis peaks hiljemalt 48 h jooksul tulema.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.