On või ei ole?

 Mitte, et see oleks üllatusena tulnud, aga viimastel nädalatel on covid 19 nakatunute arv tõusnud. See oli ju teada, et suvel nii läheb. Kõik kohad on inimesi täis ja keegi reeglitest kinni ei pea. Baarid/ restoranid on paksult rahvast täis, vaba lauda ei leia. Ja nendes kohtades saab ilma maskita olla. Juuni teisespooles lubati väljas käia ilma maskita. Seda juhul, kui suudetakse vahesid hoida. Vot see oli üks parimaid otsuseid üle pika aja. Suvel soojaga selle maskiga käia oli jube. Õhupuudus tekkis kiiresti, siseruumides pole probleemi. Seda, kui kauaks nii jääb näitab aeg. 

 Esmaspäeval sai Gregor sõbralt sõnumi. Tuli välja, et sõber andis positiivse testi. See omakorda tähendab, et Gregor oli kontaktne ja peab jääma karantiini. Seda kõike nädalal, kui väljas läheb kuumaks ( 40°) lubatakse. Mul oli plaan see nädal basseinis olla. Plaanid tehakse selleks, et oleks millel aia taha minna. Seega veedame selle nädala diivanil vedeledes. 

Gregor tunneb ennast siiani hästi. Ütles, et pea valutab, aga see võib olla liigsest teleka ja telefoni vaatamisest. 

Sõber saatis talle sõnumi, et ta ei tunne lõhna ja maitset. Gregor ootab, et ta ka ei tunneks. Lubas nende tunnuste korral tšillit ja muid teravaid asju sööma hakata. 

Mulle helistati ja uuriti, kuidas Gregoril läheb. Kuna tal peavalutas, siis reedel lähme pcr tegema. Saab vähemalt vastuse, kas on midagi või mitte.

 Mina oleks nõus selle viiruse läbi põdema. Saaks selle jamaga ühele poole. Peeter on nii ja naa arvamusel. Ta leiab ka, et saaks selle ja põeks läbi. Muretsema paneb teda see, et ei tea, kuidas see kõik olema saaks. Kuidas me selle läbi põeks, millised tunnused jne. Mina ei viitsi ennast sellega vaevata. Ma ei jaksa enam muretseda. Kui viirus käes, siis vaatame, mis ja kuidas. 

 Marlen kuuldes, et Gregor oli kontaktne pani maski ette ja lubas mitte ära võtta. Paar minutit ja, siis loobus. Marleni suurim mure on see, et jääme haigeks ja ta ei saa sõbrannadega väljas käia. Lisaks peaks ta meiega kodus olema. Vaene laps, ei ole tal ka kerge elu.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.