Lidl.

 Ma pean kohe ütlema, et Lidl ei ole ainuke toidupood mida ma külastan. Kuid minu arust on ta parim. Seal on alati värsked puu-ja juurviljad, pagari-, liha- ja piimtooted. Viimasel ajal on soodushindasid rohkem, kui varem. Lisaks kõigele on iganädal uued kupongid äppis. Väike soodustus tuleb alati.

 Eelmine nädal poes käies sain ma huvitava kupongi. Ma ei mäleta kas see tuli äppis õnnerattast keerutades või kuidagi teisiti. Igatahes oli kupongis kirjas, et järgmine kord ostes vähemalt sama summa eest, saan antud summa võrra soodsamalt. Mulle tundus see kummaline, kuna sellist kupongi pole ma enne saanud. Rohkem ma selle peale ei mõelnud.

 Täna pidin ma poodi minema. Ei meeldi mulle jätkuvalt poes käia. Vaatasin äppist, mida võiks osta uute kupongidega. Arvutasin, et vajalikud summad kokku tuleks. Näiteks oli 1 liitrine piimakakaojook tasuta, kui ostusumma on üle 50.- . Osad asjad olid teine toode -50%. Kuna ma käisin üksi poes, siis oli mul aega. Kassasse jõudes oli mul käru täis. Üksi käies on tüütu see, et ise lao ostud lindile ja pärast pakki kokku. Lõin oma Lidili kaardi läbi ja hakkasin pakkima. Viimase asja piiksumise järgi nägin, et summa on 73.-, kus ma nüüd ostsin. Müüja vajutas makseklahvi ja tegi suured silmad. Järgi jäi 27.- Seega sain ma 46.- soodsamalt. Müüja küsis kas mul oli kupong, ütlesin jah. Tuli välja, et ta polnud enne sellist summat maha minemas näinud. Ma ka ei olnud. Tegemist oli meeldiva üllatusega. 

 Ma loodan, et Eestisse jõudes toimib Lidl samamoodi nagu siin. Mina olen selle poega rahul. Mulle jääb arusaamatuks, miks Eestis seda nii palju kritiseeritakse. Siin on Lidl üks populaarsemaid poode ja seal käivad kõik. Lidil ei ole selline pood nagu kunagine säästumarket. Seal on müügil kvaliteetsed tootet ja seda nii toidu, kui ka olmekaupade kohapealt. Lidlis müüakse näiteks riideid, jalanõusid, kodumasinaid, koolitarbeid. Viimati loetletud on kampaania korras. Näiteks enne talve tulevad talveriided, joped, püksid, kindad, mütsid, saapad. Hinnad jäävad normaalsuse piiridesse ja kvaliteet on kõrge. Üks aasta ma ostsin endale jope 30.-. Laste suurused on odavamad. Ausõna ma rohkem ei räägi Lidilist.

 Vot selline tore elamus.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.