Jalgpall

 Ma polegi vist enne öelnud, aga mulle meeldib jalgpall. Tavaliselt on naised need, kes vinguvad kui järjekordne EM, MM on algamas. Meie majas on vastupidi. Mina olen see, kes vaatab kõik mängud ära. Hea küll see EM jäid mul mõned vahele, kuna olin tööl. Kuid ülejäänud olen ära vaadanud.

 Aastatega on Peeter ka selgeks saanud, et tuleb vaadata. Vanasti vaatas ta ainult viimaseid mänge. Lapsed selle eest vinguvad, kui järjekordne mäng hakkab. Meil on ainult üks telekas, pole pidanud vajalikuks neid rohkem soetada. Seega „vaesed“ lapsed, ei saa oma saateid vaadata. Oma pahameelt on avaldatud mitmeid kordi, aga ma ei lase ennast häirida. Ütlesin kohe, et 11 juuli õhtu on viimane mäng. Seni näevad nad telekat, kui mängu ei ole. Lihtne ja arusaadav. Ei ole ju nii raske lasta mul vahel vaadata, mis mulle meeldib. Kui palju olen ma pidanud vaatame neile sobivaid saateid. Uh, palju. 

Minu lemmikuks on aastaid olnud Hispaania. Neile elan ma alati kaasa ja loodan, et võitu tuleb neile. 

 Kahjuks langes Hispaania eile konkurentsist 😥😢😭😭😭😭. Mul oli neist tõeliselt kahju. Nad mängisid terve mängu paremini, kui vastased. Kuid paraku ei läinud pall sisse. 

Kõige hullem jalgpalli juures on see, kui mängitakse normaal ja lisaaeg ja järgnevad penaltid. Minu meelest on see kõige hullem, mis saab juhtuda. Samuti ei pea ma meeskonda võitjaks, kes saab tänu penaltidele edasi. Hispaania kaotas, kuna penaltid ei läinud. Kuid mul on hea meel, et nad nii kaugele jõudsid. Järgmine kord läheb paremini ja küll see võit ka tuleb. 

Marlen iga mängu ajal muretseb, et ma saan infarkti. Ma nimelt ei saa rahulikult, ilma kaasa elamata vaadata. Üks päev nad panid kaamera filmima, kui jalgpall käis. Ma ei teagi, kas see video on alles või mitte. 

Uh, kaks mängu on veel jäänud ja, siis saab rahulikult edasi elada. Ma loodan, et Taani võidab täna Inglismaad ja pühapäeval Itaaliat.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.