Niisama jutt

 Reede oli siin tööpäev ja seega läksime linna. Mul oli vaja vahendusfirmas tööleping lõpetada. Seda kellega ma asju ajasin tööl ei olnud. Ütlesin, miks ma tulin ja andsin oma paberid. Vastu sain paberi lepingu lõpetamise kohta. Miks ma soovin lepingu lõpetada seda ei küsinud keegi. Oleks vähemalt viisakusest võinud. Vähemalt on see peatükk nüüd lõpetatud.

 Peeter tahtis arsti juurde minna. Tal on pöidlaga mõned probleemid. Kohapeal ilmnes, et arst täna ei tööta. Mitte mingit infot, kuhu vajadusel pöörduda ei olnud. Korraline visiit on esmaspäeval ja loodetavasti sinnani saab hakkama. 

 Kuna me olime linnas, siis käisime toidupoest ka läbi. Mulle jätkuvalt meeldib Lidl. Tänu erinevatele kupongidele saime 6 euri soodustust. Pole küll palju, aga meeldiv.

 Esmaspäeval käis Peeter arsti juures. Luu on kinni kasvanud, lõikehaav mitte. Arst leidis, et kõik on hästi. Peeter selle eest, et ei ole. Haav ei ole siiani kokku kasvanud. Kaua see aega võtab selgub, kui koos on. Näis, mis järgmisel visiidil öeldakse.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.