Eurovisiooni 2 poolfinaal.

 Ma mõtlesin päeval, et huvitav kas täna õhtul mõni normaalne film tuleb, mida vaadata. Ja, siis meenus, et täna tuleb hoopis eurovisioon. Mul on viimasel ajal tõsised probleemid mäluga, üldse ei jää midagi meelde.

Niisiis olime õhtul teleka ees ootamas 2 poolfinaali algust. Eesti laulu ei olnud me ju siiani kuulnud. Räägiti, et tegemist ei ole kõige parema looga. Ma lugesin eile kuskilt kommentaari. Eesti ei saa eurovisiooni võitja, kuna neil pole isegi raha kahe puhkpilli orkestri ülalpidamiseks. Inimesed on õelad, aga nii see paraku on. Kuid see selleks.

Eesti esines teisena ja seega ei pidanud kaua ootama. Tutvuste ajal räägiti Uku Suvistest ja mainiti ära, kes on tema vanemad. Kusjuures mitte kellegi teisel perest juttu ei tehtud. Lisaks toodi välja, mitu korsa on Uku eurovisioonile tahtnud tulla. Ja muidugi, et ta on Eesti seksikam mees x aastast, ma ei mäleta mis aasta see oli. Laul hakkas ja peab tõdema, et meile see meeldis. Selline rahulik, hea esitlus ja taustapildid. Võrreldes paljude teiste lauludega, siis päris hea. Nii palju, kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi.

Vaadates üldist pilti, siis siis ei olnud ühtegi sellist laulu, mis oleks meele jäänud või erilisi emotsioone tekitanud. Lauludest meeldis meile Soome oma, mida totaalselt erinevat. Mulle isiklikult meeldis Läti laula kleit, laul ise ei olnud suurem asi. 

Nagu ka eelmise poolfinaali ajal, siis ka seekord häirisid mind poolpaljad esinejad. Kas tõesti peab trikoo väel esinema tuleb? Kas tõesti paljad jalad ja poolpaljas ihu viib edasi finaal? Ja paraku nii see on. Olgem ausad laule sellel võistlusel ei hinnata. Kunagi võib olla jah, aga hetkel saab edasi see, kes rohkem maksab.

Lõpuks jõudis kätte õhtu tähtsaim hetk. Ma lootsin viimase hetkeni, et Eesti saab finaal. Kahju, et ei saanud ma oleks seda laulu veel kuulanud. Selle eest oli mul hea meel, et Soome edasi sai.

Finaalis panustan mina jätkuvalt Ukraina võidule. Hea küll , kui nemad ei võida võiks Soome seda teha. Laupäev ei ole enam kaugel.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.