30.06.2013


Jälle on kätte jõudnud pühapäev ja kuu viimane päev. Kuna eelmine pühapäeval me turul ei käinud, siis täna otsustasime minna. Tahtsime saada värskeid puuvilju ja seal on parim hinna ja kvaliteedi suhe. Lisaks pakutakse seal maitsta arbuusi, melonit ja oliive nii, et kõigile midagi. Uskumatu on see, et kui hakkab mingi puuvilja hooaeg pihta, siis esimestel nädalatel on hinnad kõrged ja mõne nädala pärast on hinnad kukkunud täiega. Nt. viriskukd tulid hooaja alguses müüki ca 4-5 euri kilo, nüüd saab juba 1 euroga kilo kätte.
Peale turul käiku tulime koju tagasi, tegime kiire lõuna ja läksime basseini. Ostsime täna lastele rannapallli, et neil oleks hea vees mängida, vana pall läks meil katki. Marlen ei viitsinud meiega mingi aega mämgida ja nii me jäime Peetri ja Gregoriga kolmekesi mängima. Gregor seisis basseini ääre peal ja viskas meile palli ja meie talle tagasi. Igatahes suutis ta ühel hetkel palli lüüa mulle täpselt vastu nina hea, et tegemist on pehme palliga. :)
Kuna Peeter läheb täna tööle, siis mingi ajapärast tulime koju ära, sest me ei tea täpselt, mis kell ta läheb. Lõpuks saime aja teada ja jõudsime veel jalutamaski käia. Õhtul viisime Peetri tööle ära ja käisime mööda minnes autopesulast läbi, kuna aknad olid tolmused ja linnud olid peale lasknud. Kahju oli küll 20 senti kulutada, aga asi oli sed väärt.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.