06.07.2013

Hommik algas juba poolest ööst st pool neli oli äratus. Peeter peab neljast välja sõitma, et jõuda kaheksaks Perpiganani koormat mahaandma ja peale seda tuleb ta koju tagasi. Nagu ikka magama tagasi mines ei tulnud mul und ja nii ma jällekord lage vahtisin. Lastega ärgates võtsime ette koristuspäeva, kuna viimasel ajal ei ole meil selleks aega olnud. Muidugi enamus aega pidin mina kõike tegema, kuna lapsed olid ametist kaklemisega. Tegin veel lõuna valmis ja peale sööki läksime basseini, kuhu peagi tuli meile järgi Peeter. Peetril seega perpigananis käidud, koorema maas ja kodus tagasi. Kuna täna on laupäev, siis oli ladudes suht vhe autosid ja ta sai kiirelt koorma mahaantud. Nii me siis oma päeva basseinis veetsimegi, kuni ühel hetkel jäi silma, et rahvas vaatab termomeetrit. Läksin minagi vaatama ja see näitas 38 kraadi päikese käes, pole paha. Läks mööda võib olla tunnikene, kui läksin uuesti vaatama ja, siis oli juba 48 kraadi. Nii, et suur suvi on meile jõudnud ja kaelani vees olla oli täitsa mõnus ja olekski sinna jäänud.
Õhtul enne õue minekut teatas Gregor, et ta tahab isa seongut ja üldse on tal juustega palav. Eelmine nädal sai tal küljed lühikeseks lõigatud ja eks talle hakkas see meeldima. Täna siis oli tema sooviks ülejäänud lokid maha lõigata, kuna see oli tema soov, siis asusimegi seda kohe täitma. Aega läks, kannatust tal jagus ja lõpuk ongi meil poisipeaga poiss. Peapeal on natukene pikemad juuksed, päike ei kõrveta vees vähemalt pead ära. Gregor ise on oma uue soenguga väga rahul, meie eni jaoks on see harjumatu. Ta on juukseid kasvatanud sünnist saadik ja uus valiums nõuab harjumist. Õue minnes pani ta mütsi pähe, et keegi tema uut soengut ei näeks. Ta ootab paremat hetke, et seda näidata.
Õhtul toimus basseinide juures pidu, kuhu oli diskor kohale kutsutud. Meie ei viitsinud sinna minna, aga rahvast läks päris palju. Muusika õnneks väga valjusti ei mänginud nii, et rõdul istudes oli paras kuulata. Lõpuks tuli uni peale ja ma jäin magama ja ei teinud väljast kostvast muusikast ja mööda käivatest inimestest väljagi.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.