05.07.2013

Nagu ikka algas päev keele tunniga ja raamatute lugemisega. Lisaks sain kodusetöö, pean selgeks õppima nädalapäeva, kuud, aastaajad ja tähestiku. Ja, kui ma neid selgeks ei saa pidin kursuse läbikukkunud olema. J Eks ole miks peaks mina läbikukkunud olema, kui hoopis õpetja peaks olema, kui ma selgeks ei saa. Üldiselt on mul need asjad kõik selgde ja ei teki probleeme. Lisaks on järgmine nädal üldse kursuse vaba nii, et pean hakkama ise kodus õppima hoopis.
Peale seda läksime õue jalutama ja vasikatele rohtu korjama, et oleks mida neile viia. Arvestades seda, et siin on suvi, siis see rohu korjamine ei olegi nii kerge ülesanne. Paljudes kohtades on rohi lihtsalt ära kuivanud ja samuti on siin palju puuvilja istandusi kuhu korjama ei lähe. Seega läksime meie jõeäärde ja saime sealt suure kilekoti täie. Lapsed arvasid, et me võiks minna ja kohe rohu ära viia, aga kuna oli piisavalt palava ja me tahtsime juba ujuma minna, siis jätsime selle tegevuse õhtuks.
Niisiis läksime basseini ja see oli tõeliselt mõnus, nagu ikka. Mingi ajapärast mõtlesime, et oleme veel ja siis lähme linna poodi. Eile, kui me lastega linnas käisime, siis Marlen nägi poes midagi, mida ta tahab sünnipäeva kingiks saada. Kuna ma nendega koos ei saanud seda ära osta, siis mõtlesime täna õhtul uuesti minna. Ja, siis ühel hetkel tekkis meil Peetriga mote, et lähme käime kohe linnas ära ja tuleme peale seda uuesti ujuma. Mõeldud-tehtud ja peagi olimegi juba autos ja teel linna poole. Poes tegime kõik koos tiiru ja Marlen näitas Peetrile ka, mida ta kingiks tahab. Peeter “laitis” tema idée maha ja nii me võtsime hoopis jäätise. Peeter läks koos lastega õue ära ja mina lubasin kohe järgi minna. Läksin ja võtsin Marleni soovitud asja ära, maksin ja viisin autosse peitu. Seejärel käisime veel venelaste poest läbi ja ostsime üle pika aja mustaleiba. Lisaks käisime ja ostsime lastele veepüssid ja oligi aega koju tulla ja vette tagasi minna.
Õhtul läksime oma kotitäie rohuga vasikate juurde, kellel oli meid heameel näha. Lapsed hakkasid neile rohtu andma ja meie Peetriga vaatasime pealt. Kui kotti olid veel viimased rohukõrred jäänud võttis Gregor kätte ja andis koti vasikatele. Peeter püüdis kotti kätte saada, aga vasikas sai aru, et ta tegi midagi valesti ja jooksis kott suus minema. Ja kohe olid teised vasikad ka tema juures ja nii nad seda kotti rebima hakkasid. Loodetavasti nad seda ära ei söönud, aga me ei oleks seda mitte kuidagi kätte ka saanud.
Kuna Peeter läheb hommikul tööle, siis tulime koju ära ja läksime magama.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.