30.04.2013

Lapsed läksid magama ja vaikus tuli majja mõtlesin, et pean isegi varem magama minema. Nii kaua, kui ma toimetasin hakkas Gregor äkki nutma, läksin vaatama ja ei saanud esimene kord millestki aru. Natukese ajapärast jälle ja, siis sain ma tema jutust aru, temal on igav. Kell on peaaegu 23.00 õhtul ja temal on igav, soovitasin tal edasi magada. Natuke jonnis ja magas edasi, natukese ajapärast jälle, uuesti sama protseduur. Ja ta jonnis mitu kord paari tunni jooksul. Hommikul selle eest teatas ta, et tal on uni ja ta tahab hoopis magada. Ma tuletasin talle igavust meelde ja käskisin voodist välja tulla. Natuke hiljem tuli tal meelde, et tal juba eilsest "kõrv valutab". Ma ei usu eriti, et tal see valutab, kuna katsudes ei teinud ta teist nägu ja, kui ma pakkusin rohtu, siis keeldus. Lõpuks viisin nad kooli ära ja seal läks juba tal meelest, et midagi valutab, kuna tema tüdruk sõber jõudis meiega ühel ajal kooli. Koolist tulles oli tuju hea ja muljeid päevast hakkas tulema. Läksime tuppa ja vaatasime telekast Hollandi uue kuninga kroonimist, kusjuures mõlemad vaatasid huviga . Rääkimata sellest, et mõlemal (eriti Marlenil) oli palju küsimusi ja ma ei osanud kõigile isegi vastata. Peagi tuli taas kooli minna ja tagasi tulles ilmnes, et nad olid õues laulnud ja tantsinud. Ma kuulsin küll, et muusika mängib, aga ei tulnud selle peale, et nad välja on. Muidu oleks vaatama läinud, kui mina jõudsin olid nad just tuppa läinud. Nagu viimasel ajal tavaks, siis sadas jätkuvalt vihma ja seega tuli toas oma aega sisustada, lihtne see polnud, aga saime kuidagi hakkama.
Õhtuks oli vaja süüa teha ja vaatasin, et külmkapis on veel ahjus tehtud kanajäägid, makarone, riisi ja poolik sibul. Selge teeme õhtuks suppi, koorisin kartuli ja panin keema. Seejärel hakkasin kana puhastama, liha kontide pealt maha ja viimse lõpu närisin ise puhtaks. Kuidagi suutsin ühte konti närides tõmmata kondi tükki kurku, köhisin ja köhisin ja tekkis juba tunne, et ma ei saa enam hingata. Tunuds, et läks terve igavik enne, kui suutsin kondi kurgust lahti saada ja taaskord normaaselt hingata. Ja nagu ühest korrast oleks vähe olnud, ma suutsin teistkord veel sama asjaga hakkama saada. Siis kadus mul isu konte tühjaks närida, sest kolmandat korda ma seda enam läbi teha ei tahtnud.
Kuna Gregor magas öösel halvasti, siis saatsin nad natuke varem magama, kui tavaliselt. Loetud minutid hiljem oli vaikus majas ja ma isegi otsustasin varakult magama minna. Paraku mina köha arvas, et kui ma olen voodis pikali, siis tema peab hakkama mind segama. Ja nii ma pool ööd köhides mööda saatsin. Lõpuks läksin ja võtsin kurgukommi ja panid kaks patja pea alla ja jäin magama.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.