09.03.2013

Öösel sadas nagu alati vihma ja hommikul olid nagu alati lombid maas. Lapsed otsustasid, et parim aeg on minna ratastega sõitma. Ei läinudki kaua aega mööda, kui Gregor tuli nuttes. Ilmnes, et ta oli kukkunud rattaga, ninaalune on katki ja huulpaistes. Muud hullu ei olnud, kiiver päästis pea, aga jonni jagus pikemaks ajaks. Muidu oli hommik ilus, nagu viimastel päevadel ikka ja mõtlesime mida tegema hakata. Meie "peata oleku" lõpetas M kõne, et kus te olete ja milla juba haagisega tulema hakkate. Tema oli jõudnud juba koju, teinud meiel toa tühjaks ja ootas sisse kolimist. Mis siis ikka, kui kutsutakse tuleb minna. Tegime veel kerge eine ja hakkasime taaskord asju kokku korjama. Huvitav on, et me ei pidanud sinna üldse kauaks jääma, aga ikka oli liiga palju asju laiali. Pikapeale saime nagu alati kola kukku ja jäi üldse sõita loetud kilomeetrid. Tema juurde jõudes saime haagise parkida majade vahelisse hoovi (siseõue), kus on kolmest küljest majad. Ja mille hoovi peale pargivad mõned vastas maja elanikud, õnneks on tegemist suht suure platsiga. Ni, et haagis ei jää kellegile ette. Kuna me ei jää siia kauaks, siis palju asju tuppa vedada ei ole mõtet. Seega tegin külmkapi tühjaks ja läksime tuppa. Toas sain ise endi toa tolmuimejaga puhtaks teha. Uskumatu ma pole juba üle 2 kuu tolmuimejat kasutanud, täitsa harjumatu oli, aga sain hakkama. Nagu peale igat kolimist ei tea me ka seekord, kus meil asjad on. Seega võtsime tuppa kaasa ühe kolmest riidekotist ja eks homme ole näha kas see oli õige valik.
Vahepeal vaatasime me korterite kuulutusi, aga kuna on nädalavahetus, siis ei saa midagi vaatama minna. Esmaspäeva hommikuks on meil ühe korteri vaatamine juba kokkulepitud. Loodame, et see on sobiv ja saame hakata lõpuks normaalset elunautima.
Kuna homme on pühapäev, siis iseenesest mõistetavalt on poed kinni, seega tuli käia täna veel toiduvarusid täiendamas. Möödaminnes käisime kingapoes ja mul õnnestus lõpuks ometi uued kingad saada. Valik oli päris suur ja hinnaklass oli seinast seina. Pärast sain üle mitme kuu normaalses köögis süüa teha ja ka see oli nauding omaette. Ja seda rohkem tekkis tahtmine kiiresti oma korter saada. Nii, et täna oli meil selline igav päev.
Täna oli veel M sünnipäev ja ühe telefonikõne aja ütles ta järgmise lause "Miks te mulle õnne soovisite nüüd pean teile järgmine aasta ka soovima". Lugedes ei tundu see nii naljakas, kui tolle hetkel.
Mina juba arvasin, et ongi tänaskes kõik, kui alles lõbusaks läks. M keegi helistas ja ta läks korraks välja, mingio hetk ta käis ja läks uuesti minema. Tuli tagasi läks kööki sahistas midagi ja siis tuli alla ja küsis kas ma siga oskan küpsetada. Ma ei saanud alguses üldse aru, mis toimub. Vastasin, et ikka oska ja sellepeal läks ta ülese tagasi. Meie vaatasime Peetriga arusaamatult teineteisele otsa ja ei saanud midagi aru, olgu siin kohal lisatud, et kell oli 21.30 õhtul. Kuna uudishimu sai minust võitu, siis läksin ülesse vaatama, et mis toimub. Ja mis ma näen köögikraanikausis vedeleb põrsas, ei olnudki nali. Vaatasin siit ja sealt poolt ja läksin alla Peetrit kutsuma. Tuli ja nägi temagi sama, mis mina. Mis meil muud ülejäi, kui tuli põssa katki lõigata ja külmkappi panna. M sõber töötab seafarmis ja sealt ta siis toob aeg ajalt sigu, kellele vaja. Järgmiseks korraks on tellimus sisse antud, et toodaks vähemalt 100 kg, mis sa sellest põrast ikka saad.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.