19.02.2013

Vanasõna ütleb, et kes otsib see leiab, mina seda enam ei usu. Kuna me ei ole jätkuvalt uut tuld autole saanud, siis mõtlesime minna kõrval küla autopoodidesse. Geps pakkus päris mitut kohta ja neid me siis hakkasimegi läbi sõitma. Ja tulemuseks olid järgmised leidsime remonditöökoha, tühja platsi, tegevuse lõpetanud koha. Ühetgi poodi meil leida ei õnnestunud ja tuld ka mitte. Tulime oma küla poole tagasi ja leidsime, et teeääres on Mercedes-Benz´i esindus/pood. Läksime siis asja uurima, vaateaknal vaatas meile vastu müügis mersu ja see oli ka kõik. Uksed olid lukus, kedagi ei olnud ja ühtegi kirja ei olnud ka, millal võiks tagasi tulla. See oli kohta, kus tuli taaskord igatsus linna järgi, kus me esimesena oli, ma ei pea siinkohal Tallinnat vaid Santa Susannat silmas. Seal oli olemas autovaruosade pood. Minu jutus jääb kindlasti mulje, et elame tühermaal ja ühtegi poodi ei ole. Tegelikult siin on isegi autoesindused olemas, aga sealt me lihtsalt ei saa endale sobivat varuosa.
Tegin juba hommikul uue pastataigna valmis, et pärast saaks kiiremini pasta tehtud. Ei ole mõtet endale ikka asju ettekujutada, kui tulemus on vastupidine. Tainas tuli minuenda arvates täitsa hea välja, jahu oli vaja natuke juurde panna. Lisaks sellele tegime täna kartulisalatit, mida oleme mõelnud juba ammu teha. Täitsa hea oli ülepika aja, poes on müügil salatid, aga need ei ole isuäratavad. Salati tegemise juures oli vahepeal tahtmine minna poodi ja osta suurem kauss. Plaanis oli teha natukene salatit, aga nagu alati ei tulnud sellest midagi välja. Lõpuks sai natuke vähem asju pandud ja ei pidanudki uut kaussi ostma. Mina ei tea, millest see tuleneb, aga mul on alati vaja võtta suurem kauss/ pott, kuna toit ei mahu ära. Ja sellest ei ole kasu, et võtan kohe suurema poti. Oleks veel ahi ka, siis saaks prae ahju panna ja midagi head küpsetada.
Me hakkasime täna tõsisteks sportlasteks, meil on nüüd pinksireketid ja pallid. Kämpingus on laud olemas, aga reketid tuleb eraldi juurde laenutada. Marlen tahtis kohe mängima minna, kuigi ise ei saanud alguses pallilegi pihta. Ta leidis, et tunduvalt lihtsam on teisele lihtsalt pall vista, kui reketiga lüüa. Harjutamine teeb meistriks ja lõpuks sai ta juba pallile pihta. Eks me hakkame nüüd rohkem harjutama ja varsti oleme meistrid.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.