18.02.2013

Kuna me oleme kohati ikka väga "andekad ja targad", siis ei jõua me alati sinna kuhu vaja st. eile me turule ei saanud, kuna seda lihtsalt ei olnud. Seega tuli appi sõber google ja sealt leidsime me piirkonna linnade turupäevad ja, mis tüübiga tegemist on. Kas on üld-, või tekstiiliturg ja tänu sellele suundusime täna Peniscolasse üldturule. Kaardi pealt vaatasime koha järgi ja kohale jõudes leidsime isegi parkimiskoha. Müüdi nagu alati kõike ja rahvast oli päris palju. Jääbki arusaamatuks, millal ja kas inimesed üldse tööl käivad. Meie sooviks oli osta puu-ja juurvilju, millede müüjaid oli kahjuks vähe. Vaatasime pakutava kauba ära ja asusime ostma, 2 kg maasikaid oli 5 euri. Mandariinide hooaeg hakkab läbi saama ja neid müüakse hulgi ja odavalt, 6 kg oli 3 euri. Liskaks saime veel tomateid, kurki ja paprikat. Lisaks kohtusime turul oma naabritega, nii vahva oli kellegi tuttavaga kohtuda. :)
Me oleme pikka aega tahtnud endale osta pastamasinat ja oh imet täna ledsimegi. Samasugust masinat oleme ennegi vaadanud, vahe ole selles, et eelnevad korrad on ta poole kallim olnud, seega tuli ära osta. Tagasi teel oma külla sõitis meile vastu samasugune chrysler nagu meil on ja sellel oli eesti numbrimärk. Oleks tahtnud ümber keerata ja neile järgi sõita, aga siin ei ole see vasakupöörde tegemine nii lihtne. Nii, et paraku luhtus sellega meie võimalusi eestlasi kohata, eks me hoiame nüüd silmad lahti ja mine tea äkki kohtume veel.
Õhtul hakkasime pastat tegema, nagu ajalugu on näidanud, siis retsepti järgi ei saa meie kunagi midagi tehtud. Nii ka seekord, tegime esimese taina valmis ja see ei olnud kuidagi õige. Ikkagi otsustasime potti keema panna ja seejärel minema visata ja teha uue taina. Seekord tegime oma mõistuse järgi ja tulemus oli hoopis parem, süüa kõlbas. Seega on meil nüüd uus "mänguasi" ja me hakkame nüüd igapäev pastat tegema. Me oleks vist pidanud hoopis Itaaliasse minema :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.