01.01.2013

Ja ongi käes veebruarikuu, uskumatu mõned nädalad veel ja ongi jaanipäev käes. Köha-nohuralli hakkab ka läbisaama, öösel oli juba võimalik magada. Magama jäädes nad veel köhisid ja siis tekkis lõpuks vaikus. Mulle kohati tundub, et neil ei olegi nii väga vaja köhida, aga kui üks ees köhib, siis teisel on vaja järgi teha. Tundub, et kohalikust apteegist ostetud köharohi on tõhus.
Meile ootamatult tegelesime täna kolimisega, täitsa "väistav" oli kohe, kolisime ca 500 meetrit eemale. Käisime hommikupoole lastega endale uut parkimiskohta otsimas, et saada merest natukene kaugemale. Seal pool, kus meie elame on peale meie veel 2 autoelamut, teises territooriumi otsas elab millegipärast palju rohkem rahvast. Tänasel ringkäigul selgus ka põhjus, neil on paremad timngimused pesemiseks. Meie pool olid dussiruumid ilma väliukseta ja seal oli riidesse pannes jahe. Siin on uksed ees ja sees on soe. Seega hakkasime teises otsas endale sobivat parkimiskohta otsima. Paraku on seal, aga rahavast palju ja head kohta saada on raske, st päikeselist kohta. Leidsime nö teisest reast kohad kuhu võiks parkida ja lõpp tulemus oli see, et mulle ja Peeterile meeldisid erinevad kohad. Nojah kuna Peeter sõidab koos haagisega, siis jäime tema valitud kohale. Meie kõrval on üks autoelamu ja meie taga on haagisega perekond. Taaskord saime võimaluse panna telgi püsti panna, siinpool on tuult vähem, kuna meie ette jäävad bangolod. Eks näis kuidas uues kohas elada on. Mõne ajapärast saabus koju meie kõrval olev naaber. Ilmnes, et tegemist on itaalsega, kes sõidab elektrirolleriga, mis meenutab tõukeratast ja kes tuli lauldes, poekotid ratta peale. Lisaks sellele oli ta jõudnud ka ennast täis tankida. Nii ta siis laulis on maja juures, kuskilt tuli keegi veel tema juurde, meie läksime poodi ja rohkem me teda sellel päeval ei näinud.
Käisime paar küla eemal poes ja võtsime kaasa igaks juhuks oma lemmiku GPS´i. Tagasi teel küsis Peeter äkki, kus on geps, mina vastu, et tema enda käes. Ta panin gepsu poodi minnes fliisi taskusse ja nüüd tasku tühi. Tore. Vaatas teised taskud ka üle ja ei midagi, arvasime, et keegi varastas ära. Soovitasin tal seisma jääda ja rahulikult vaadata ja lõpuks tuli geps uksesahtlist välja. Nii, et ei õnnestunudki ära kaotada ja ära ka keegi ei tahtnud varastada.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.