27.01.2013

Gregor köhib jätkuvalt, aga ei tundu eriti hull olevat, nina on ka nohune. Virisib rohkem, kui muidu ja ise süüa ei viitsi. Kui on vaja midagi teha, mis on talle kasulik/ vajalik, siis saab tehtud. Nagu tõelised hispaanlased suundusime täna oma külla turule. Võrreldes eelmise korra turuga, siis meie külas on turg
suhteliselt väike. Kuna apelsinid ja mandariinid olid 50 senti kilo, siis ostsime neid ca 4,5 kilo, kohalikud ostsid kotide kaupa. Igatahes jalutavd kohalikud nüüd ümbruses ringi ja naudivad pühapäeva. Meie lähme jalutama hiljem, kuna Gregor tahtis magama minna, peaks isegi väikse siesta tegema. :) Õhtul käsime küla peal jalutamas ja laste rõõmuks leidsime uusi mänguväljakuid.
Lõpuks tegin algust aktiivsemalt tööleidmisega, saatsin esimesse kohta oma tööle asumise soovi kohta kirja. Eks näis, kas keegi võtab ühendust või vastab. Ei hakka praegu ütlema, mis kohaga tegemist on. Leiaks töökoha, siis saaks lõpuks korteri üürida ja paberid korda ajada. Seoses sellega tuli mul meelde veel, et homsest hakkab meil kehtima kindlustus. Pidime kindlustuse tegema juba eestist lahkudes, aga kuupäev muudkui muutus ja siis läks kiireks. Nii ta tegemata jäigi, teepeal oli ka mõttes, et peab tegema, aga siis polnud netti. Siia jõudes uurisime erinevaid pakkumisi, aga millegipärast ära ei teinud. Nüüd õnnestus IF´lt hea pakkumine saada ja nüüd on vaja veel kindlustus välja printida.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.